JohannaOak

Mi vida en España

Julsittningen

Publicerad 2013-11-29 23:12:58 i Allmänt,

Va riktigt kul igår! Va förfest men alla tjejer innan. Killarna skulle ha "shotförfest" så då ville inte vi vara sämre så ölbongen kom fram haha. Jag gillar inte öl och kände inte för att klunka mitt vin så jag tittade i och för sig bara på men kul va det ;) sjukt god mat på julbordet, förutom extremt torra köttbullar.. Efter sittningen blev det dans på koriander. Blev lite för mycket folk i slutet så jag och Emelie gick till bk och sen hem! Nu ska jag somna bredvid mitt hjärta! 

Onsdag

Publicerad 2013-11-27 22:40:49 i Allmänt,

Sjukt vad tiden går fort? Redan onsdag! Eller aa snart torsdag men tanke på att klockan är halv elva. Som ni ser har jag varit på stämrep idag men tema adventsmys skulle man kunna säga! Glögg, julmust, pepparkakor med grönmögelost och saffranscheescake. Behövdes ingen middag ikväll inte haha. Börjar låta riktigt bra inför julkonserten den 8e i alla fall! Nu till helgen har vi luciasjungningar ihop med värmlands lucia så då blir det på med lucialinnet och glittret i håret. Ska blir kul! Blir ingen riktig jul för mig utan att sjunga lucialåtar då jag har gjort det varje år sen jag gick på dagis (!?). Gud va länge haha 
Nu tänkte jag krypa ner i sängen och tagga sista föreläsningen imorn innan tentan! 
Natti natti!
 

söndagsfrulle

Publicerad 2013-11-24 13:59:00 i Allmänt,

 
Havregrynsgröt med banan och kanel, ägg och sharonfrukt. mums! 
 
Nu har jag suttit och pluggat i några timmar så funderar på att ge mig iväg till gymmet en sväng och springa lite. Behöver egentligen plugga mer men börjar tappa fokus nu.. Nästa vecka har vi föreläsningar om personalekonomi och sen vips är det bara en vecka kvar till tentan.. Har dock lite roligt att se fram emot innan dess! På torsdag tillexempel har vi julsittning med studentföreningen på pitchers. Förra året va det så sjukt god mat på julsittningen (och alla andra gånger vi varit på sittning på pitchers) så jag är hur taggad som hellst till julbordet haha. Ska självklart bli kul att få umgås med alla innan de flesta av oss åker iväg på praktik i fem veckor. Jag ska vara i Göteborg på HR-avdelningen, Närhälsans kansli och bo hos syster yster. Är lite nervös men det kommer nog gå bra. Ska i alla fall bli kul att bo och umgås med syrran några veckor! Vi får väl se hur lång tid det tar tills vi går varandra på nerverna haha. 
 
 

Om

Min profilbild

Johanna Egeskog

Välkommen till min blogg kära vänner. Här kommer jag att dela med mig om min vardag i Granada i Spanien. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela