JohannaOak

Mi vida en España

semlor

Publicerad 2014-01-29 23:05:19 i Allmänt,

Hade hela köket fullt med tjejor ikväll and this is why! Dom blev jättegoda. 
 
Vad gör jag nu för tiden då? Inte så mycket faktiskt! Tränar, pluggar socialpsyologi och chillar base. Har lägenheten för mig själv den här veckan så passar på att titta på serier haha. Har börjat följa "the carrie diaries" så himla bra I love. 
Nu tänkte jag dock sätta på "white hous down" och suckta efter Channing Tatum innan jag ska sova. Imofrgon blir det plugg och utgång. På fredag blir det roadtrip hem till Mstad eftersom älskade Mandy fyller år!
 
PoK
 

Återföreningsfest

Publicerad 2014-01-18 16:50:28 i Allmänt,

 
I torsdags var det återföreningsfest med nästan hela gänget! Va jättekul att få träffa alla igen efter pratiken. Blev ingen utgång för mig denna gången men hade jätteroligt på förfesten. 
 
Nu ska jag gå och göra frozen youghurt och invänta mina töser som ska hålla mig sällskap en stund. Tänke även titta på "salt" ikväll sen, någon som vet om den är bra?
 
PoK
 

Lite nytt

Publicerad 2014-01-12 14:58:00 i Träning,

 
Har verkligen lyckats hålla i mina pengar under min vistelse här i Göteborg men i fredags kunde jag inte låta bli att köpa den här träningsjackan på Gina Tricot! Tyckte den va så himla fin och blev inget jättehål i plånboken heller eftersom den va på rea! Sånt gillar jag och min studentekonomi! 
 
 

Om

Min profilbild

Johanna Egeskog

Välkommen till min blogg kära vänner. Här kommer jag att dela med mig om min vardag i Granada i Spanien. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela