JohannaOak

Mi vida en España

Sunday

Publicerad 2015-08-30 16:19:06 i Allmänt,

Har varit lite mer produktiv idag än vad jag var igår haha. Hunnit tvätta, packat upp och pluggat lite spanska. Skulle verkligen behöva ställa mig och laga lite mat men har kommit till en gräns när jag är för uttråkad för att orka göra någonting. Ska nog ge mig ut på en långpromenad sen när temperaturen har sjunkigt lite utomhus. 
Va ett himla äventyr att tvätta idag för övrigt. Vet inte vad som hände med maskinen, den ville inte tömma ut vattnet så jag och Clara fick stå och ösa ut allt för att kunna få ut kläderna haha. Spänning i vardagen kallar jag det. 

Polish vodka party

Publicerad 2015-08-29 16:25:45 i Allmänt,

 
Ja ni kan ju tänka er hur jag mår idag.. Så värt det dock för hade riktigt kul igår. Började kvällen hos Elena men vin och massa goa pizzor, nom nom. Tjötade och hade det alltmänt gött tills vi kände att det var dags att gå till den riktiga festen, vodka festen. En annan tjej från jobbet hade släkting på besök som hade tagit med sig en massa olika vodkasorter hemifrån Polen som vi fick smaka på. Hade jättetrevligt verkligen! Man gör allt så himla sent här dock så är verkligen svintrött idag. Hemma stänger krogen vid 2 men i Granada går man in på krogen vid 2 och fester till typ 7 på morgonen.. Kommer ta ett tag att vänja sig vid. Men var riktigt kul som sagt!
 
Idag har jag flyttat in i min nya lägenhet! Hyr ett rum i en lägenhet som jag delar med två andra tjejer. Båda två är spanjorskor men bara en av dem kan engelska, vilket ju är skitbra för mig för då kommer jag förhoppningsvis kunna lära mig spanska ännu fortare! Har inte gjort så många kilometer annars idag dock som ni kanske kan förstå men har i alla fall fyllt kylskåpet med mat och satt på en tvätt så att jag kan få gå och lägga mig i fräscha lakan ikväll. Can't wait.  
 

Cádiz

Publicerad 2015-08-26 19:25:57 i Travels,

 
 
Spenderade helgen i Cádiz med dessa härliga människor! Hyrde två bilar och åkte efter jobbet i fredags. Skulle tagit runt 3 timmar att åka dit men vi åkte lite fel och stannade och käkade på vägen så sista bilen kom fram sex timmar senare haha. I Cádiz vart det strandhäng på dagen och pubhäng på kvällen! Mycket mycket trevligt. På söndagen åkte vi bil i en timme till Playa De Zahara som var en sjukt fin sandstrand! Kändes som den var flera mil lång. Vid 6 tiden satte vi oss i bilarna och körde tillbaka till Granada. Tror jag kom tillbaka till lägenheten runt 1 så var ganska trött i måndags haha, men det var det värt!
 
Resten av den här veckan har den mesta energin gått åt till att hitta ny lägenhet från och med lördag.. Har väl gått sådär skulle jag vilja säga men förhoppningsvis så löser sig allt ikväll. Håll tummarna. Imorgon ska jag även ha en privatlektion i spanska så att jag ska kunna bestämma mig om jag vill fortsätta med det eller om jag ska hitta en annan spanskaskola, med tanke på att jag inte fattar någonting på lektionerna haha. Så ja, mycket på gång just nu. Denna veckan är även första "riktiga" jobbveckan! Har gått riktigt bra ändå tycker jag!  
 
 

Om

Min profilbild

Johanna Egeskog

Välkommen till min blogg kära vänner. Här kommer jag att dela med mig om min vardag i Granada i Spanien. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela