JohannaOak

Mi vida en España

Minisemester nr 1

Publicerad 2015-07-24 23:19:00 i Allmänt,

 
Mina två sista veckor i Sverige har på något vis lyckats bli en västkustsemester. Igår drog jag och Emelie ner till Lysekil, efter att ha lyckats köra fel och hamnade på en massa vindlande småvägar vilket resulterade i panik från Emelies sida haha, för att sedan idag hälsa på Carro i Trollhättan. Har varit riktigt mysigt. Lysekil bjöd på solsken men mycket blåst, en amazing middag på Pråmen och after beach med liveband. Trollhättan var minst lika mysigt! Slussar, vattenfall och så självklart en massa efterlängtat tjejsnack.
Imorgon bär det av igen men denna gången lite längre ner, närmare bestämt mot Tylösand med Mandy. Ska bli jätteroligt. Bestämde oss för att spara in på pengarna och bokade tältplats istället för stuga vilket vi nu kanske kommer få sota för med tanke på att det ska blåsa jävel och spöregna haha. Vi får la sova i bilen i värsta fall. Blir ett äventyr det med! Ingen aning hur tältet ser ut heller eller hur man ställer upp det. Ja, ni hör ju.. Kommer bli mycket skratt. Det gillar jag!  
 

I love Hjo

Publicerad 2015-07-21 14:52:00 i Allmänt,

 
Ja men välkommen tillbaka till bloggvärlden skulle jag vilja önska mig själv. Tänkte att det skulle vara kul både för er men också för mig själv att dokumentera lite nu när jag ska ta mitt pick och pack och flytta till Spanien om exakt 11 dagar. Mjukstartar lite och börjar med mina sista dagar i Sverige tänkte jag.
 
Igår var Amanda ledig från jobbet så då passade vi på att umgås hela långa dagen. Började med lite trädgårsarbete och plockade en massa fina hallon, lunch på Karlsholme och sen på eftermiddagen åkte vi på en lite roadtrip till Hjo och käkade ica-baguett och sjukt god glass på Moster Elins. Riktigt bra dag! Nu ska jag fortsätta packa ner mitt liv och kolla på gamla avsnitt av Svenska hollywoodfruar medan regnet öser ner! 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Johanna Egeskog

Välkommen till min blogg kära vänner. Här kommer jag att dela med mig om min vardag i Granada i Spanien. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela