JohannaOak

Mi vida en España

Måndag - hairday

Publicerad 2014-03-11 09:58:00 i Allmänt,





 
"I feel pretty oh so pretty.."
 
Gårdagen var en händelserik dag minsann! Först var jag och Rikard hundvakt åt Flisans lilla Märta. Så söt och så snäll! När klockan slog ett promenerade jag, Amanda och Märtis ner till Elises salong för att bli fina i håret. Amanda fick håret toppat och jag fick mitt färgat. Så himla nöjd med resultatet! Eftersom jag inte vill klippa av håret just nu utan försöker spara ut det så passade ju en lite roligare färgning perfekt. Tack du käre vän!
 
Nu när jag är tillbaka i Karlstad så blir det plugg för hela slanten. Har två seminarieuppgifter att skriva denna veckan 
 
 

Morgonlöp

Publicerad 2014-03-07 09:40:37 i Allmänt,

 
Tvingade ut Amanda på löprunda innan hon skulle iväg till jobbet. Hatar verkligen att springa egentligen men är så jävla gött efteråt. Blev lite utfall i uppförsbacke med! Bra jobbat till oss. Nu ska jag snart åka ner till bibblan och fixa lite litteratur, sen blir det en sväng förbi Elises salong och ropa hej och har jag riktig flyt kanske jag kan övertyga mapa att luncha med moi. 
 
 
 

våfflor för ett helt kompani

Publicerad 2014-03-06 13:26:18 i Allmänt,

 
Igår ställde jag och Rikads oss och gjorde våfflor åt familjen Gibson.. dubbel sats! Var sjukt längesen jag åt det så satt verkligen där det skulle haha. Dock fick Rikards mamma ställa sig och göra en sats till för det räckte inte haha. Det är verkligen skillnad matmässigt för "tjejfamiljer" och "killfamiljer". 
 
Skrev färdigt inlämningsuppgiften nyss så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Rikard sover ju så får väl kanske bli några avsnitt couger town. Love it! Har egentligen fler grejer att plugga på men känner inte riktigt för det nu. Har imorgon på mig också när alla andra jobbar/sover. 
 
Nu blir det som sagt cougar town! PoK
 
 

Om

Min profilbild

Johanna Egeskog

Välkommen till min blogg kära vänner. Här kommer jag att dela med mig om min vardag i Granada i Spanien. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela